swedish »

Skuldra, orsakar symtom Behandling av axelsmärta

Skuldra är smärtan kändes i regionen överarmen där det gemensamma är belägen kallas som skuldra. Antal faktorer såsom skada, direkt falla på plats, kan trafikolyckor orsakar skuldra. De flesta av kvinnorna i åldern efter 40 års erfarenhet skuldra, och är inte ett stort hälsoproblem. Denna typ av smärta är på grund av överskott av arbete och försvagade muskler av kvinnor. Axelleden är den mest rörliga leder i kroppen och en skada kan leda till smärta.

Orsaker till axelsmärta ….

* En skada på axelleden kan orsakerna skuldra.
* Ömhet i axel senor orsakar också skuldra.
* Inflammation i subacromial Bursa
* Axelleden störningar under hösten eller olyckan orsakar också skuldra.
* Extern skador från fall,
* Olyckor orsakade skadan,
* Bone sjukdomar som benskörhet,
* Artrit och andra ledsjukdomar

Tecken och symtom på skuldra …

* Smärta i armen, när du bär föremål är den vanligaste symtomet av skuldra.
* Svårigheter att höja armen är ett symptom besvärar de flesta personer med skuldra.
* Ledvärk och gemensamma missbildningar är det tydligaste tecknet på skuldra.
* Axelsmärtor under natten efter arbete eller vila
* Återkommande skuldra för långsiktiga
* Svullnad eller blåmärken runt axelleden eller armen
* Feber, rodnad och värme vid platsen för axelskada
* Irritabilitet och svaghet i samband med skuldra

Dessa är de viktigaste symptomen på skuldra.

Behandling av axelsmärta …

Tillräcklig vila: Den initiala behandlingen för skuldra är att vila det gemensamma, och gör det möjligt att infektionen att läka. Immobilisering av arm-och off från arbete är till hjälp för att lindra skuldra. Range av rörelsemönster övningar hjälper till att lindra smärta eller axeln värker.

Is och Heat Ansökan: is och kuddar värme är bättre behandlingar för skuldra. Varaktigheten för tillämpning av värme eller kyla bestäms beroende på svårighetsgrad av skuldra och få en medicinsk hjälp.

Sjukgymnastik: Sjukgymnastik är en viktig behandling ges för att behandla skuldra. Sjukgymnastik hjälper att öka blodcirkulationen till axelleden och hjälper till muskelavslappning. Särskilda övningar är tänkt av sjukgymnast för att stärka musklerna runt leden och lindra vissa av smärta i samband med många villkor.

Stretching av gemensam: Stretching av muskler och senor som omger axelleden kan hjälpa till att lindra skuldra. Men det bör inte vara över sträcka, eftersom det kan orsaka ytterligare skada. Regelbundna övningar föreslås för att stärka axelleden och lindra skuldra.

Anti-inflammatorisk medicin: Icke-steroida antiinflammatoriska smärtstillande medel, som vanligtvis kallas NSAID, skrivs ofta ut mediciner för att återuppleva smärta vid axelleden, speciellt för patienter med axel smärta som orsakas av problem såsom artrit, bursit, tendinit och få smärtlindring med dessa analgetika.

Kortison injektioner: Kortison är en kraftfull medicin som dämpar inflammation, och skuldra relaterade till inflammation är lättad.

Kirurgi: Ibland kirurgen utför ingreppet via ett litet snitt där ett litet instrument (artroskop) skall införas iaktta insidan av skarven. Kirurgi är nödvändig under allvarliga skador på axelleden som orsakar skuldra.

Är en komplett information om skuldra, axel smärtbehandling, orsakar symtom, och åtgärder från skuldra.